Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Yangın bapları bazı esas bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Cafcaflı sınıftaki meslekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bir binada veya bina taşlıknda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Ilave-3/C’de tamlanan sürelere şık olması mecburidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak aşağıda görev düz illere özen vermekteyiz.

Göreceksiniz ki bu denli mualla birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kaçış merdivenlerinin Yangın Çıkış Kapısı kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Birbunca firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız Yangın Merdiveni Kapısı bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, mevzu ile ilgili uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından etki alabileceğiniz kabilinden, Yangın Kapısı yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page